Het Knaaghof

Denk je erover een konijn of knaagdier te nemen? In Het Knaaghof, een opvang van de Dierenbescherming, helpen we je graag. Regelmatig worden konijnen en knaagdieren in een impuls gekocht en wanneer de verzorging tegenvalt, belanden ze in de opvang. De dieren krijgen daar alle verzorging en aandacht die ze nodig hebben. Toch ontbreekt er één ding: een lief baasje. Door een konijn of knaagdier uit een opvang van de Dierenbescherming te halen, draag je bij aan het welzijn van deze vaak vergeten en verwaarloosde dieren en weet je zeker dat je een dier vindt dat bij je past. 
 
Een konijn hoort samen te zijn! 
Konijnen, cavia's en veel andere knaagdieren zijn groepsdieren. Het Knaaghof plaatst groepsdieren dan ook uitsluitend in koppels. Zo hebben ze altijd gezelschap. Heb je al een konijn of knaagdier? Gun het dier de liefde van zijn leven en kom bij ons speeddaten! Maak hiervoor een afspraak met één van onze medewerkers.
 
Huis te Landelaan 2
2283 SG
Rijswijk
T:070-39 45 523

Di t/m zo: 13:00-16:00 uur 

Bereikbaarheid:

Konijnen- en knaagdierenopvang Het Knaaghof bevindt zich op het terrein van het Wellant College op de Huis te Landelaan 2 in Rijswijk. Je kunt Het Knaaghof bereiken met bus 18 of 23. Tram 17 stopt op loopafstand (10 minuten) van de opvang. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover Het Knaaghof.

fidel
Soort dier: Konijn
Naam: Fidel
Geslacht: Man

Geschikt voor kinderen: Ja / Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja / Moet bij soortgenoten: Ja

Met pijn in hun hart deden de eigenaren afstand van dit konijntje. Ze gingen verhuizen naar het buitenland en konden hem niet meenemen. Fidel is een lief ventje van ongeveer 3 jaar oud. Optillen is niet helemaal zijn ding, maar hij heeft zeker een goed karakter. Deze onderzoekende vent heeft gelukkig inmiddels een nieuw huis gevonden.

keet
Soort dier: Cavia
Naam: Keet
Geslacht: Vrouw

Geschikt voor kinderen: Onbekend / Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee / Moet bij soortgenoten: Ja