Dierenasiel Stichting Haags Dierencentrum

Locatie

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag
NL
T: 
0703661806

ma t/m za: 12.30-15.30 uur

Wil je een hond of een kat adopteren? Bij Stichting Haags Dierencentrum informeren we je graag over wat er allemaal bij komt kijken als je een hond of kat een nieuw thuis wilt geven.

Honden en katten worden bij ons gebracht als ze zwervend op straat worden aangetroffen, als er afstand van wordt gedaan of als ze in ons dierencentrum worden geboren. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze willen graag een nieuw thuis. In ons dierencentrum worden ze gechipt, geënt, gesteriliseerd/ gecastreerd, medisch nagekeken, en indien nodig worden er medische handelingen verricht voordat ze voor adoptie worden aangeboden. Ook wordt er door medewerkers, gedragsdeskundigen en vrijwilligers goed op het gedrag gelet en daar waar nodig gaan we met het individu aan de slag om ongewenst gedrag om te zetten in gewenst gedrag.

Zo weet je zeker dat je eerlijke informatie over het te adopteren dier mee krijgt en je een bewuste keuze kunt maken. Wij helpen je daar natuurlijk bij. Want onze missie is geslaagd als jij en jouw nieuwe viervoeter beide gelukkig met elkaar zijn.

Wil je een kat adopteren? Kom dan bij ons langs! Indien je jouw juiste match hebt kunnen vinden dan mag hij of zij dezelfde dag mee naar huis. Wil je een hond adopteren? Maak dan eerst een afspraak met onze hondenafdeling. Wij vragen altijd na het gesprek en de kennismaking met de hond om er nog een nachtje over na te denken.

Bezoek de website voor meer informatie.

 

Huisdieren in de spotlight

Er staan op dit moment even geen huisdieren in de spotlight.