Dierenasiel Stichting Haags Dierencentrum

Locatie

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag
NL
T: 
0703661806

ma t/m za: 12.30-15.30 uur

Wil je een hond of een kat adopteren? Bij Stichting Haags Dierencentrum informeren we je graag over wat er allemaal bij komt kijken als je een hond of kat een nieuw thuis wilt geven.

Honden en katten worden bij ons gebracht als ze zwervend op straat worden aangetroffen, als er afstand van wordt gedaan of als ze in ons dierencentrum worden geboren. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze willen graag een nieuw thuis. In ons dierencentrum worden ze gechipt, geënt, gesteriliseerd/ gecastreerd, medisch nagekeken, en indien nodig worden er medische handelingen verricht voordat ze voor adoptie worden aangeboden. Ook wordt er door medewerkers, gedragsdeskundigen en vrijwilligers goed op het gedrag gelet en daar waar nodig gaan we met het individu aan de slag om ongewenst gedrag om te zetten in gewenst gedrag.

Zo weet je zeker dat je eerlijke informatie over het te adopteren dier mee krijgt en je een bewuste keuze kunt maken. Wij helpen je daar natuurlijk bij. Want onze missie is geslaagd als jij en jouw nieuwe viervoeter beide gelukkig met elkaar zijn.

Wil je een kat adopteren? Kom dan bij ons langs! Indien je jouw juiste match hebt kunnen vinden dan mag hij of zij dezelfde dag mee naar huis. Wil je een hond adopteren? Maak dan eerst een afspraak met onze hondenafdeling. Wij vragen altijd na het gesprek en de kennismaking met de hond om er nog een nachtje over na te denken.

Bezoek de website voor meer informatie.

 

Bereikbaarheid: 

Stichting Haags Dierencentrum bevindt zich in het recreatiegebied de Uithof, Lozerlaan 595. 

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station Den Haag Centraal is het Haags Dierencentrum bereikbaar met RandstadRail 4 en buslijn 25. Halte De Uithof. Je loopt rechtdoor en slaat voor de bosrand links af. Aan het einde van het pad zie je rechts het dierencentrum liggen.

Vanaf de A4
Vanaf de A4 neem je de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12). Aan het einde van de afslag ga je met de bocht mee rechtsaf (richting Wateringen). Je rijdt nu op de N211/Wippolderlaan. Na enkele kilometers gaat deze laan over in de Lozerlaan. Bij de stoplichten (waar het grote bord van de Uithof staat) draai je terug (U turn), de andere kant van de Lozerlaan op. Aan uw rechterhand vind je al snel de afslag (bospad) met links Manege Berestein en aan het eind het Haags Dierencentrum.
Je kunt gratis parkeren op ons parkeerterrein.

Huisdieren in de spotlight

Soort dier:
Hond
Naam: Mooie zwarte dame zoekt fijn thuis
Geslacht:
Vrouw
Deze prachtige zwarte dame heet Maya. Omdat haar baas niet meer voor haar kon zorgen kwam ze bij ons. En om eerlijk te zijn, ze heeft het hier nu wel een beetje gezien. Het leven kan leuker hoor, een eigen mand, heel veel aandacht, geen concurrentie van andere viervoeters en de lekkerste hapjes krijgen omdat je baas gewoon heel veel van je houdt. Ze moet er vaak van dromen, wat zou dat toch fijn zijn. En o ja, nog een dingetje, op de lange wandelingen mag er natuurlijk altijd een speeltje mee, soms wel twee! Gezellg hoor. Weet je Maya, soms komen dromen ook nog eens uit... Wij gunnen het je zo!
Soort dier:
Hond
Naam: Fijn thuis voor Lucky
Geslacht:
Man
Lucky, lieve kerel van vier jaar, kon niet meer in zijn vorige huisje blijven wonen. Vindt nieuwe dingen, zoals logeren in het asiel, in het begin best spannend. Heb je eemaal zijn vertrouwe gewonnen, dan word je dikke vrienden. Een ding, van zijn eten blijf je af. Lucky is niet dol op katten, maar wel stapelgek op koekjes.
Soort dier:
Hond
Naam: Hummel en Frummel
Hallo, wij zijn Hummel en Frummel, een senioren stelletje. Wij willen voor altijd samen blijven, dus zoeken wij een thuis voor twee. Heeft u genoeg liefde voor ons beide? Kom ons dan snel bezoeken!
Soort dier:
Hond
Naam: Pimmetje en Mikey
Voor twee kleine stoere kereltjes met soms een te grote mond tegen soortgenoten, zoeken wij een liefdevol 'forever' home. Al gauw zult u merken dat dit twee geweldig kanjers zijn, met een klein hartje...