Of er veel komt kijken bij een huisdier?

Overweeg je een huisdier? Vraag je dan altijd eerst af of dat wollige konijntje, die aandoenlijke kitten of trouwe pup in je leven past. Want er komt meer bij kijken dan je denkt. En eenmaal in huis… ben jij verantwoordelijk voor het welzijn van het dier.

Logisch zou je denken, maar toch gaat het in de praktijk niet altijd goed. Helaas worden er nog altijd dieren gedumpt, of wordt er afstand van gedaan omdat mensen er niet voor willen of kunnen zorgen. Of omdat ze te weinig over de verzorging en opvoeding van hun huisdier weten. Daarom komt deze groep harige Haagse helden in actie met het thema: Wat denk je zelf!

 

Kies bewust

Door alles over een huisdier te weten te komen voor je ‘m aanschaft kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Laat je daarom informeren én adviseren bij één van de Huisdier Informatie punten in Den Haag. Deze vind je op de homepage. Waar deskundige medewerkers je meer vertellen over de verzorging, opvoeding en kosten van de meest populaire huisdieren. Zo weet je zeker dat een huisdier ook echt bij je past. 

Leer meer over huisdieren >