Dierenasiel Stichting Haags Dierencentrum

Denk je erover om een asielhond of  -kat te adopteren? Wij informeren je graag over wat er allemaal bij komt kijken als je een hond of kat een nieuw thuis wilt geven.

In het  Haags Dierencentrum wachten veel honden en katten op een nieuwe baas. Ze verblijven bij ons omdat ze zijn achtergelaten op straat, in een leeg huis of omdat de eigenaar er niet meer voor kan zorgen. Bij ons krijgen ze niet alleen onderdak maar er wordt ook goed gekeken of ze iets mankeren. Met twee dierenartsen en een team van assistenten is er meer dan genoeg werk om de week  te vullen.

De binnengekomen dieren worden goed in de gaten gehouden qua gezondheid, maar ook qua gedrag. Waar nodig gaan we ermee aan de slag. Al onze verzorgers hebben het diploma gedragstherapeut of zijn hiervoor in opleiding.

Alle dieren die bij ons weggaan zijn gechipt, gesteriliseerd of gecastreerd en goed ge├źnt. In het plaatsingsgesprek krijg je alle informatie over het dier die we tijdens het verblijf hebben vergaard. Natuurlijk vragen we ook veel aan jou, zodat we kunnen kijken of het een goede match zou kunnen zijn.

Kijk voor alle plaatsbare katten hier op de website van het HDC en voor alle plaatsbare honden hier op de website van het HDC 

Heb je interesse in een hond of kat, mail dan al je gegevens (gezins-/woonsituatie, evt. andere huisdieren aanwezig etc.) naar hond@haagsdierencentrum.nl of kat@haagsdierencentrum.nl er wordt dan contact met je opgenomen.

Wij zijn alleen op afspraak geopend.

 

Lozerlaan 595
2544 MC
Den Haag
T:0703661806

Alleen op afspraak